Comença la temporada 2022-23 de visites al Castell de Bétera.

El Castell de Bétera, situat en el centre de la població, obrirà les seves portes al públic de forma regular a partir de la temporada 2022 / 2023. Bétera Turisme, responsable de la gestió del monument, ha organitzat una sèrie de visites guiades que permetran als turistes conèixer de primera mà aquesta magnífica fortalesa.

El castell data del segle XII i és considerat com un dels monuments més importants de la Comunitat Valenciana. Durant l’Edat mitjana va ser seu dels senyors de Bétera i, en l’actualitat, alberga un important museu etnològic.

La Jornada de Portes Obertes del passat 8 d’octubre ha tingut tan bon acolliment que hem cobert la inscripció dels grups de les visites mensuals programades per a aquesta temporada 2022-2023, el segon diumenge de cada mes, de novembre a juny. Ha quedat tanta gent a l’espera, que es es realitzaran dos torns de visita per dia. Hi haurà un grup a les 10:00 h i un altre a les 12:00 h. Es contactarà amb tots els inscrits perquè, per ordre d’inscripció, puguen avançar la seua visita, a causa de l’ampliació de persones per dia amb el segon grup.

Els que encara no esteu inscrits podeu fer-ho fins a cobrir les places disponibles.

Agraïm el gran interès mostrat pel Castell, ja que suposa un important al·licient per a seguir amb el projecte de restauració i musealització. El patrimoni històric és part de la riquesa d’un poble.

Us esperem en les pròximes visites!