Nadal a Bétera

Arriba el Nadal a Bétera; unes dates molt especials per a celebrar en família i amb els éssers més propers. Però també uns dies plens d’activitats culturals i festives, amb els més menuts com a principals protagonistes.

  • El diumenge 22 a les 12:00, a la plaça Verdum de la urbanització Torre en Conill, es representarà El Senyor Quixot de la Manxa, una obra infantil i juvenil amb actors i titelles en clau de comèdia.
  • El mateix dia a les 18.00, a la Casa de la Cultura, es representarà El Príncep Feliç, un conte d’Oscar Wilde dirigit per Jorge Picó que no deixarà ningú indiferent.
  • El 24 de desembre el veïnat del carrer Goya rebrà la visita del Pare Noel. Durant la vesprada, els xiquets podran acostar-se per a conèixer-lo de prop.
  • El dijous 26, segon dia de Nadal, serà el moment de la màgia. A les 12.00 la plaça Verdum viurà la sorprenent actuació de Chemago. A les 18.00, a la Casa de la Cultura, serà el torn del màgic Jammes Garibo, darrer guanyador del campionat internacional Almena Mágica amb el seu espectacle de màgia il·lusionista.
  • Com no podia ser d’altra manera, per Nadal no pot faltar el cinema en família. El 27 de desembre, divendres, es projectaran dues sessions del film de la factoria Disney Frozen 2.