Skip to content

Actualitat

Al nostre blog trobaràs notícies d’actualitat per a planificar la teua visita a Bétera.

Actualitat

Al nostre blog trobaràs notícies d’actualitat per a planificar la teua visita a Bétera.

Valencia Turisme

Subvenció concedida del programa Impulsem Turisme 2023

La localitat de Bétera ha sigut seleccionada per a rebre una subvenció de 6.000 euros per part del programa Impulsem Turisme 2023 de la Diputació de València.

Visites guiades, coneix l’història mil·lenària de Bétera

Comença la temporada de visites guiades al Castell i als jaciments de Horta Vella y Torre Bofilla. Coneix l'història mil·lenaria de Bétera.

Bétera rep finançament dels fons europeus per a reivindicar el seu patrimoni dissonant

La localitat de Bétera ha sigut seleccionada per a rebre un finançament de 83.500 euros per part de la Comissió Europea. El projecte AR.C.H.ETHICS es durà a terme des de juny de 2023 fins a desembre de 2025.

III Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera

El Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera (Bfest) que estava programat per als dies del 1, 2 i 3 de juny es trasllada als dies 14, 15 i 16 de setembre, per la previsió de pluges. El Festival se celebrarà al Castell, la Biblioteca Municipal i l'edifici de Casa Nebot de Bétera.

Taller d’alfàbegues

Taller de sembra d'alfàbegues, el divendres 19 de maig de la mà de Ramón Asensi i el seu equip, en l'Hort dels Alfàbegues.

Fira de Les Comarques 2023

Tornem a la "Fira dels Comarques", en la Plaça de Bous de València. Des del Divendres 31 de març fins al Diumenge 2 d'abril.