Skip to content

Actualitat

Al nostre blog trobaràs notícies d’actualitat per a planificar la teua visita a Bétera.

Actualitat

Al nostre blog trobaràs notícies d’actualitat per a planificar la teua visita a Bétera.

Visites guiades, coneix l’història mil·lenària de Bétera

Comença la temporada de visites guiades al Castell i als jaciments de Horta Vella y Torre Bofilla. Coneix l'història mil·lenaria de Bétera.

Bétera rep finançament dels fons europeus per a reivindicar el seu patrimoni dissonant

La localitat de Bétera ha sigut seleccionada per a rebre un finançament de 83.500 euros per part de la Comissió Europea. El projecte AR.C.H.ETHICS es durà a terme des de juny de 2023 fins a desembre de 2025.

III Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera

El Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera (Bfest) que estava programat per als dies del 1, 2 i 3 de juny es trasllada als dies 14, 15 i 16 de setembre, per la previsió de pluges. El Festival se celebrarà al Castell, la Biblioteca Municipal i l'edifici de Casa Nebot de Bétera.

Taller d’alfàbegues

Taller de sembra d'alfàbegues, el divendres 19 de maig de la mà de Ramón Asensi i el seu equip, en l'Hort dels Alfàbegues.

Fira de Les Comarques 2023

Tornem a la "Fira dels Comarques", en la Plaça de Bous de València. Des del Divendres 31 de març fins al Diumenge 2 d'abril.

Participa a l’enquesta de les coves de Mallorca

Enquesta perquè, a la redacció del pla director de rehabilitació de les coves de Mallorca, es tinga en compte l'opinió ciutadana.