Per a celebrar Sant Antoni l’Ajuntament de Bétera ha preparat un programa de tres dies ple d’activitats per a tots els públics. Tornant a celebrar Sant Antoni com abans de la pandèmia amb nombroses activitats on predomina la pólvora i el foc.

L’Albereda continua sent el centre neuràlgic d’aquesta Festivitat on es plantarà la foguera gràcies a les Obreres i els Majorals de 2023. És una festivitat molt important per al municipi de Bétera que conjuga la pólvora i el foc amb la benedicció dels animals.

Començarà el divendres 20 a les 19.30 h amb la tradicional Passejà, que es concentrarà a les Cuevas de Mallorca realitzant un recorregut ple de llum i color pels carrers: Calvari, Estació, José Gascón Sirera, Colón i Alfàbegues que a més estarà amenitzat per la Batucada Associació Cultural “Tro de Bac”.

Les celebracions continuaran durant el dia 21 amb un ampli programa preparat perquè participi tota la població inclosos els mes petits. Enguany tornen les Calderes! Si vols gaudir d’un bon plat de “Arròs amb fesols i naps” recorda portar el teu tiquet i un recipient per a poder recollir el menjar. A les 18.00 h començarà la tradicional prova de coets que encén la metxa de les festes i que suposa una demostració més com Poble Coeter. Ja entrada la nit, a les 23.30 h, les Obreres i Majorals culminaran aquesta demostració de foc amb l’encesa de la foguera de Sant Antoni.

Per a finalitzar, el diumenge 22 seguiran els actes en honor a Sant Antoni, amb la Benedicció dels Animals a les 12.30 h en l’Albereda a càrrec del rector de l’església de la Puríssima Concepció.

Vos esperem!

Programa d’activitats Sant Antoni 2023 Bétera