Dissabte que ve 25 de febrer torna el colorit típic de Carnestoltes als carrers del municipi en una desfilada, que l’any passat no es va poder celebrar, i que enguany torna amb més força per a omplir d’alegria, disfresses i bona música Bétera.

La música d’una xaranga i el ritme d’una batucada donarà el senyal d’inici d’una desfilada que sortirà de l’Albereda a les 17.30 h i recorrerà diversos carrers de Bétera fins a arribar a l’edifici de Casa Nebot on el jurat farà lliurament dels premis a les millors disfresses de la tarda.

Com cada any, la regidoria de Festes, ha posat en marxa el Concurs d’Antifaços que ja s’ha comunicat a tots els centres educatius del municipi perquè animin a l’alumnat a participar. Els premis d’aquest concurs, que omple l’àrea de Festes de preciosos antifaços entre els quals triar el millor, es lliuraran el mateix dissabte 25 en finalitzar la desfilada de disfresses en l’edifici de Casa Nebot.

“Seguirem totes les mesures sanitàries oportunes per a celebrar un Carnestoltes on els més petits de Bétera gaudeixin, on soni la música i els carrers s’omplin de disfresses. Animem a tots els nostres veïns i veïnes a participar amb prudència i responsabilitat”, ha destacat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.