Skip to content
Programa.jpg
16 setembre 2023

“El nostre millor passat” amb Luis Zueco, Raúl Borrás i Gustavo Martínez Sánchez

El Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera (Bfest) torna amb un programa interessant per a celebrar la seva tercera edició.

Es castell de Bétera acollirà les trobades amb autors. Tant les converses com les trobades amb autors tindran lloc as Castell de Bétera, un espai recentment rehabilitat i que, sens dubte, és un marc idoni per a aquesta mena d’esdeveniments, perquè permet celebrar-los a l’aire lliure en aquesta època de l’any.

El dissabte 16 de setembre arribarà el torn d’explorar diverses aproximacions a la història del nostre país, gràcies a la participació de tres interessants autors, com Luis Zueco, un dels nostres millors escriptors de gènere històric, qui presenta la seva novel·la “El Tauler de la Reina”. Completen la trobada els veïns de Bétera, Raúl Borrás, autor de “Esclaus de l’Honor” i Gustavo Martínez Sánchez, que presenta “Galeón d’Índies”. Dos escriptors locals que participaran en aquesta tercera edició gràcies a la seva passió per la novel·la històrica i d’aventures. Els tres autors tracten amb valentia el nostre període històric com a potència internacional, una qüestió que sempre ens ha costat narrar al nostre país i que ens ajuda a entendre qui som.

+ info: https://acortar.link/cheWtZ

Bétera
Castell
19:00
Facebook
Twitter
WhatsApp