Mostrar i descobrir Bétera a través d'Instagram

L’Ajuntament de Bétera presenta el certamen
“El meu racó favorit de Bétera”, que convida a la
ciutadania a pujar fotografies a la xarxa social Instagram

betera instagram
Mostrar i descobrir Bétera a través d’Instagram

L’Ajuntament de Bétera presenta “El meu racó favorit de Bétera”, un certamen en la xarxa social Instagram que convida a la ciutadania a pujar fotografies de la localitat per a mostrar i descobrir el més destacat: el seu paisatge favorit, un bucòlic vesprejar, un parc ple d’activitat, un racó poc conegut, el seu plat preferit de la gastronomia típica, la plaça més representativa… El certamen tindrà caràcter i premis propis, però a més competirà, al costat dels certàmens d’altres localitats, per premis per a tot el país en la iniciativa nacional “El meu racó favorit”, organitzada al voltant del 27 de setembre, Dia Mundial del Turisme.

Per a participar, bastarà amb prendre una instantània amb el telèfon mòbil, pujar-la a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta del certamen i emplenar el formulari de participació (on també podran consultar les bases). El text de la descripció de la imatge formarà part de l’obra i serà tingut en compte pel jurat a l’hora de triar als treballs guanyadors. El format i l’extensió d’aquest text és lliure i es permet la inclusió d’emoticones. Podran participar totes les persones que ho desitgen, sense importar edat o lloc de naixement. L’únic requisit és que l’obra presentada estiga realitzada en la localitat, o faça referència a aquesta.

El certamen comptarà amb dos premis, un primer premi dotat amb 200 euros i un segon premi dotat amb 100 euros. L’obra guanyadora del primer premi serà impresa en diversos materials promocionals (postals, adhesius i pòsters) que la reconeixeran com el treball més destacat del certamen.

A més, les obres participants optaran als premis nacionals del projecte El meu racó favorit juntament amb les d’altres certàmens de tot el país. Aquests premis estaran dividits en categories, premiant la imatge més destacada en les següents àrees: paisatge natural o urbà (300 euros), imatge nocturna (300 euros), lluita/superació de la Covid (300 euros), gastronomia (300 euros) i millor fotografia nacional (500 euros, optarà només la imatge guanyadora de cada certamen).

L’objecte de la convocatòria és l’estímul de la ciutadania de la seua capacitat creativa en el terreny de la fotografia digital, alhora que es busca generar contingut enriquidor en les xarxes socials a través d’un ús responsable i amb finalitat cultural. A més, el certamen compleix un objectiu promocional i turístic, fent que siguen els propis usuaris els que mostren els aspectes que ells mateixos consideren més rellevants de la localitat, i aprofitant el caràcter viral de la comunicació a través de xarxes socials.

El termini d’inscripció de fotografies estarà obert fins al 22 de setembre, i els premis es donaran a conéixer el 27 de setembre (fallada local) i 20 d’octubre (fallada nacional).

En l’enllaç Bases i formulari d’inscripció, apareix la informació completa del certamen i el formulari d’inscripció de fotografies.