AJUNTAMENT DE BÉTERA és titular del lloc web www.beteraturisme.com i responsable del tractament de les dades personals subministrades pels usuaris a través d’aquest lloc web.

A continuació, informem dels termes relacionats amb la protecció de dades de caràcter personal i entenem que han sigut llegits i compresos per l’usuari en facilitar-nos la seua informació personal i utilitzar aquest lloc web.

 

Qui és el responsable del tractament de les seues dades?

Identitat: AJUNTAMENT DE BÉTERA
CIF: P4607200E
Adreça postal: C/ Jose Gascón 9 – 46117 Bétera – València
Telèfon: 96 160 03 51
Correu electrònic: informacion@betera.es

Dades del DPD: Medinabello i Associats S.L.
Dades de contacte: Sr. Ernest Abelló
Mitjà de contacte: dpd@betera.es

 

Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

En AJUNTAMENT DE BÉTERA tractem dades de caràcter personal amb la finalitat de respondre a les sol·licituds formulades a través del formulari de contacte de la web de l’ajuntament.

 

Com deixar de rebre comunicacions informatives?

De conformitat amb el que s’estableix en emplene de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, en el cas que l’usuari desitge deixar de rebre comunicacions informatives o promocionals per part d’AJUNTAMENT DE BÉTERA, pot sol·licitar la baixa del servei enviant un correu electrònic a la següent adreça: dpd@betera.es

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seues dades?

La base legal per al tractament de les seues dades és el consentiment de l’interessat en un formulari digital.

 

A quins destinataris es comunicaran les seues dades?

Les dades es comunicaran a altres entitats privades o públiques, per a fins administratius i per a l’execució de la seua sol·licitud.
Podran a més ser comunicats a l’administració i/o tribunals per a complir amb la legislació vigent.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seues dades?

Qualsevol persona té dret a obtindre confirmació sobre si en AJUNTAMENT DE BÉTERA estem tractant dades personals que els concernisquen, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per als fins que van ser recollits. Té dret a sol·licitar tutela de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Té dret en cas de discrepància a comunicar-se amb el Delegat de Protecció de Dades.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. AJUNTAMENT DE BÉTERA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

 

Com exercir els seus drets?

Poden exercir els seus drets remetent escrit, adjuntant còpia de document oficial que li identifique i concretant el dret o drets que desitja exercir, davant el delegat de protecció de dades:

Dades del DPD: Medinabello i Associats S.L.
Dades de contacte: Sr. Ernest Abelló
Mitjà de contacte: dpd@betera.es

 

Com hem obtingut les seues dades?

Les dades personals que tractem en AJUNTAMENT DE BÉTERA procedeixen de l’interessat.

 

Obtenim el consentiment quan:

  • En crear un compte d’usuari en la nostra web.
  • En emplenar un formulari en format electrònic.

 

Les categories de dades que es tracten són:

Dades identificatives: nom.
Dades de contacte:  correu electrònic.