L’ajuntament de la ciutat en col·laboració amb la Colla de Campaners de Bétera, organitza visites guiades a la torre del campanar de l’Església de la Puríssima Concepció. Les visites es realitzaran l’últim diumenge de cada mes a les 10.30 hores.

La torre del campanar s’alça en un lateral de l’església i està coronada per quatre campanes: la gran es denomina Santa María del any 1513, la mitjana Crist Rey i les dues xicotetes dedicades a Sant Vicent Ferrer (una de les més antigues de València) i al Santíssim Sagrament

La Colla de Campaners de Bétera, naix l’any 2008 amb motiu de la restauració de la campana Santa María. El seu principal objectiu és defensar i conservar el patrimoni campaner, els campanars i els tocs tradicionals de Bétera. 

Les visites guiades al campanar estan limitades a un màxim de 15 persones. És necessari inscriure’s a través d’email en la següent adreça: colladecampanersbetera@gmail.com Als assistents se’ls demana un mòdic donatiu de 1,50€ destinat a la campanya pro-restauració de les campanes de l’església.