Dia Mundial del Turisme

El 29 de setembre els carrers de Bétera viuran una edició especial de la visita teatralitzada Bétera, un poble de pel·lícula, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme 2019. Una magnífica oportunitat de recórrer el nucli antic del poble, coneixent les diferents èpoques que han conformat la seua història: l’ibera, la romana, la medieval musulmana, la moderna i la contemporània.

La ruta, gratuïta, comença a les 11.00 des de l’Albereda, i té una durada d’una hora i mitja.

En finalitzar es farà una degustació de orelletes i coques fines, dolços tradicionals beterans provinents d’una de les èpoques de la ruta, la medieval musulmana. A més a més, com que el lema del Dia Mundial del Turisme d’enguany Turisme i ocupació. Un millor futur per tots, els participants rebran un pack d’obsequi amb informació i productes turístics de Bétera.

Bétera, un poble de pel·lícula consisteix en una visita teatralitzada participativa que té com a fil conductor la cerca d’espais de rodatge que fa un famós director de cinema. Per a realitzar la pel·lícula, que discorre en diferents moments històrics, necessita provar algunes escenes i comprovar com quedarien sobre els indrets seleccionats. El seu grup de col·laboradors, i també el públic participant, han d’ajudar a teatralitzar algunes escenes que el director anirà plantejant. Per això els participants reben una mica de vestuari, i uns texts.

[La imatge de la informació és de Bétera.com]