El Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera (Bfest) torna amb una destacada programació per a la seva tercera edició, després de l’èxit de l’any passat. Organitzat per l’Ajuntament de Bétera a través de la regidoria de Cultura, aquest festival porta amb si la literatura a la localitat de Camp de Túria. L’esdeveniment comptarà amb trobades literàries, clubs de lectura, música en viu i una emocionant batalla d’escriptors.

El Festival que estava programat per als dies del 1, 2 i 3 de juny es trasllada als dies 14, 15 i 16 de setembre, per la previsió de pluges. El Festival se celebrarà al Castell, la Biblioteca Municipal i l’edifici de Casa Nebot de Bétera.

El Castell de Bétera acollirà les trobades amb autors

 • dijous 14 de setembre
  19.00 h – “Ficcions molt sospitoses” amb Rosa Ribas i Susana Fortes
  20.00 h – “El veritablement emocionant” amb Marta Robles
  20.50 h – Lliurament del premi Alfábega Literària a Marta Robles
 • divendres 15 de setembre
  19.00 h – “Crim i vida” amb Ramón Palomar i Vicente Garrido
  20.00 h – “True Crime:el Supervivent” amb Nacho Abad
 • dissabte 16 de setembre
  19.00 h – “El nostre millor passat” amb Luis Zueco, Raúl Borrás i Gustavo Martínez Sánchez
  20.00 h – Concert de Paloma Grueso & Román Magnanell

El dijous 14 de setembre a les 17.30 h, a la Biblioteca Municipal, es durà a terme el Club de lectura amb Rosa Ribas, autora de la trilogia de la família de detectives Hernández. En aquesta sessió especial, s’explorarà el seu últim lliurament titulat “Un assumpte massa familiar”.
Segur que serà una experiència literària apassionant per a tots els assistents!

El dissabte 16 de setembre a les 11.30 h, a Casa Nebot, es durà a terme una de les activitats més divertides i atractives del Bfest: la batalla d’escriptors. Es tracta d’una modalitat d’escriptura lúdic-festiva, on els autors participants escriuran en directe petites històries que seran sotmeses a votació per part del públic, fins a seleccionar al guanyador final. Diversió garantida on autors com Javier Alandes, Salva Alemany o Joan Carles Ventura s’enfrontaran de manera amistosa però apassionant.
Prepara’t per a gaudir d’una experiència literària única i emocionant en el Bfest!

Vos esperem!

Programa d’activitats III Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera