La regidoria de Patrimoni i Turisme reprén el pròxim 4 d’octubre les rutes guiades als jaciments arqueològics de Bétera. I al seu torn, i conjuntament amb la regidoria de Drets Socials, han posat en marxa aquestes visites per a persones amb mobilitat reduïda i/o diversitat funcional, fomentant el Turisme Accessible a Bétera.

Els veïns i veïnes podran visitar, acompanyats per un arqueòleg, els jaciments de la Vila Romana de l’Horta Vella i la Torre Bofilla i conéixer així, tots els secrets que amaguen.

Amb l’objectiu de donar a conéixer el patrimoni històric de Bétera, animem a gaudir d’un matí especial, on conéixer la història d’una manera amena, compartint l’experiència amb els nostres fills, amics o altres veïns de Bétera.

Enguany i com a novetat, s’ha inclòs una cadira eruga adaptada, que permet que les persones amb mobilitat reduïda i/o diversitat funcional puguen desplaçar-se per terrenys irregulars i gaudir dels nostres jaciments, apostant així per un turisme a Bétera adaptat, inclusiu i accessible.

Les excursions es realitzaran tots els primers diumenges de mes, començant el dia 4 d’octubre de 2020 i finalitzant el dia 6 de juny de 2021.

Per a concretar les cites caldrà inscriure’s prèviament, enviant un correu a turismo@betera.es, indicant el nom i cognoms complets, al costat del número del DNI de totes les persones i acompanyants que estiguen interessades a realitzar l’excursió. A més, si es necessita cadira eruga adaptada, ha de sol·licitar-se prèviament per correu electrònic. Es recomana portar roba còmoda, gorra i aigua.

Cal prendre mesures de seguretat per la Covid-19 i l’aforament màxim serà de 20 persones.