Hem organitzat unes visites guiades en l’hort de les alfàbegues els dijous de juliol, de 9:30h. a 10:30h. L’aforament es limitarà a 15 persones.

Des de sempre la tasca de fer les alfàbegues per a la Mare de Déu ha estat feina de les dones. La seua dedicació ha estat element fonamental per a la continuïtat d’aquesta tradició. Amb els pas del temps, les dones comencen a estudiar i s’incorporen al món laboral. Naix així la figura del criador professional. Ser criador de les alfàbegues de Bétera és molt més que un treball, és una passió, és un honor i un orgull. Nosaltres hem tingut la sort de ser els hereus d’aquesta tradició. Tradició que implica sacrificis personals, dedicació i molts mals de cap però sempre arriba la recompensa: el 15 d’agost. Aquesta feina implica ser valents, tindre paciència, utilitzar el cap i, sobretot, tractar les plantes com a les persones: amb respecte, delicadesa i molt d’amor.

Les alfàbegues de Bétera – Ramon Asensi Ramon

Les alfàbegues de Bétera

Les alfàbegues de Bétera continuen creixent. Tan boniques. I encara que enguany siga tot diferent estem convidats a visitar-les i poder recordar l’aroma de les nostres festes.
Per aquest motiu hem organitzat unes visites guiades en l’hort de les alfàbegues el mes de juliol. Tots els dijous, de 9:30 h a 10:30 h. L’aforament es limitarà a 15 persones. Pots inscriure’t escrivint al nostre email turismo@betera.es o cridant al telèfon 961600351.